Verwenmiddag Special Needs Kids

Wanneer: oktober 2019

Mogelijk gemaakt door: Anita v.d. Voort-Ontspannen Jij, Manon Zohlandt-Liefdevol Yoga, Eve McGowan-Eve Massage, Nick Raadschelder, Gillian Pang

Een middag vol lol en ontspanning

Inmiddels hebben we twee verwen-middagen voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking mogen organiseren en wat een feestje was dat! Vol overgave deden ze mee aan de yogales, waarbij sommigen zo ontspannen raakten dat ze in slaap vielen.Ook de stoelmassages werden goed ontvangen. Soms even wat onwennig maar door de rustige en persoonlijk aandacht van onze masseurs konden ze zich er toch aan over geven. Dat ook deze jongeren mooie dromen hebben, bleek wel uit de prachtige dromenbord die ze mochten maken.Grote hit was de professionele fotograaf waarvoor ze zich in de mooiste prinsessenjurken, gekste hoedjes en jasjes konden omkleden. De foto’s kregen ze afgedrukt mee.

Dat ze het naar hun zin hadden was wel duidelijk, ons prikbord hangt vol met enthousiaste bedankjes 🙂

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.