Kwetsbare kinderen

Eigen Wij heeft oog voor Kwetsbare kinderen

Eigen Wij draagt alle kinderen een warm hart toe, maar er zijn kinderen die wat extra liefde en aandacht verdienen. Dit zijn kinderen die door een lichamelijke of geestelijke handicap niet helemaal mee kunnen komen in de ‘reguliere’ maatschappij, maar bijvoorbeeld ook kinderen die trauma hebben meegemaakt of ‘vergeten’ kinderen. Wij organiseren evenementen speciaal om deze kwetsbare kinderen in het zonnetje te zetten.


NOTE: Onze ruimte bruist van energie voor activiteiten die de maatschappij ten goede komen en persoonlijke groei stimuleren. Helaas zijn feestjes niet inbegrepen in ons aanbod. Kom langs en ontdek hoe we samen impact kunnen maken!

Oog voor evenementen

Zien en gezien worden. Wij vinden dat het belangrijkste wat er is. Daar wordt de wereld mooier, en mensen blijer van.

Onze ‘Oog voor’-evenementen staan altijd in het teken van zelfontplooiing en verbinding. Een plek waar jij jezelf kunt zijn en op je gemak andere mensen kunt leren kennen.

Aankomende evenementen voor kinderen

Zienderogen

We hebben inmiddels al een hoop mensen blij kunnen maken met onze ‘Oog voor’-evenementen.
 Zien hoe we zo iets betekenen voor een ander is onbetaalbaar. We zijn trots op onze succesverhalen!

Verwenmiddag voor Trainingshuis Fontein - Ipse de Bruggen

Een onvergetelijke dag bij Eigen Wij.
 Onze jongeren werden uitgenodigd voor een yoga-les, en kregen een dagvullend programma. Ze waren echt heel enthousiast, namen hun sportkleding mee en stonden te popelen om de les te krijgen!

Na de fijne yoga-oefeningen van yogajuf Manon hebben zij op de yoga-mat onder een dekentje kunnen ontspannen met een heerlijk lavendelzakje op hun ogen. Één jongere werd hier zo rozig van, dat zij in slaap dutte. 
Daarna was het tijd voor Dromen-borden maken onder begeleiding van vrijwilliger  Gill. Iedereen mocht zelf aangeven wat zij belangrijk vonden in hun leven en op het dromenbord wilden prikken. Er werd flink geknipt, gescheurd en de borden werden goed gevuld. Vooral met foto's van lieve diertjes en heerlijk eten :) 

Om beurten mochten diegenen die dat wilden in een aparte ruimte gemasseerd worden door Eve, Nick of Anita. Een heerlijke hoofd-, rug- en armmassage! Sommige jongeren vonden dit wel spannend. Eve, Nick en Anita hebben ze op hun gemak gesteld en, ook door nabijheid van begeleiding, wilden zij toch heel graag de massage ontvangen. Wat een enorm verwen-moment voor de jongeren én voor de begeleiding!


Als kers op de taart werden er gedurende deze hele middag foto’s gemaakt. Tot op de dag van vandaag kijken zij met heel veel plezier naar de foto’s en deze bijzondere middag terug. Wij zijn iedereen die aan deze dag heeft meegeholpen ontzettend dankbaar!

- Myrthe Hermans (begeleider Ipse de Bruggen - groep E)

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.