Doneren

Maak de wereld een stukje mooier!

Vanuit onze stichting financieren we ‘Oog voor’-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.
>> Naar doneren


NOTE: Onze ruimte is alleen bestemd voor activiteiten op het gebied van maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling. Voor (verjaardags-) feestjes is onze locatie niet te huur.

Met onze ANBI-status kun je nu ook aftrekbaar schenken aan Eigen Wij!

Als jouw donatie aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je namelijk een deel van dat bedrag terugvragen aan de belastingdienst. Dat geldt voor particuliere en zakelijke donateurs. We leggen je graag uit hoe het zit. 


Meer info over aftrekbaar schenken

Hoe het werkt - niet-aftrekbaar doneren

Met jouw donatie kunnen wij onze sociaal maatschappelijke activiteiten realiseren: de ‘Oog voor’-evenementen. Je kunt eenmalig doneren of ons maandelijks steunen. Ook kun je er voor kiezen een bijdrage te doen voor een specifiek evenement of zelfs deze geheel te financieren. Voorbeeld: Onze Verwen-middag voor kids met special needs kost per event rond de €1000 en per doelgroep verzorgen we deze 2 keer per jaar. Draag je een specifieke doelgroep een warm hart toe? Dan kun je bijvoorbeeld 2 Verwen-middagen adopteren voor €2000 en plaatsen we jullie logo heel groot op onze website! ;)


Alvast heel veel dank voor het meehelpen aan een mooie en inclusieve wereld!


Deze donatie-mogelijkheid bieden wij aan via software van Mollie. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat wereldwijd betalingen faciliteert. Als je op de doneer-knop klikt ga je naar de beveiligde platformen van PayPal of iDEAL. Je donatie komt vervolgens op de rekening van Eigen Wij.


Je kunt ook zelf een bedrag overmaken naar NL20 TRIO 0320 1986 18.

Doe een donatie 

Bedrag

Een vriend in de spotlight

La Plume

Eigen Wij en La Plume Media? Liefde op het eerste gezicht! Het begon al toen bleek dat we beiden de kernwaarde ‘verbinding’ in het hart van onze organisaties hebben. Eigen Wij verbindt middels maatschappelijke evenementen en een heerlijke ‘thuis-boerderij’, La Plume Media met eerlijke communicatie.


De samenwerking begon met een creatieve donateurscampagne voor Eigen Wij, maar omdat La Plume Media zich zo met de stichting verbonden voelde, volgden al snel een voorstel voor een nieuwe naam (die is er dus; Eigen Wij), persberichten en andere communicatie-uitingen). De liefde tussen La Plume en Eigen Wij is zo groot dat de directeur van La Plume Media inmiddels is toegetreden tot van het bestuur van Eigen Wij. We hopen deze krachtige verbinding nog lang te mogen voortzetten!

Vrienden van

Eigen Wij

FORCE sloopwerk
KRAGD Notarissen
A brand's tale - branding strategy, concept & design
Fonds 1818
La Plume Media - communicatiebureau voor eerlijke communicatie
Reka - Financiële Dienstverlening
Studio Anne Carl - webdesign voor een missie
Newbase - business software voor het MKB
Gladys P. Nut - illustrator
DruQ - webdesign, branding, print
Campai - ICT beheer