#Communitypower

Help Eigen Wij de lockdown door!

Er gebeurt van alles in de wereld, waardoor niets hetzelfde is. Ook voor Eigen Wij heeft de coronacrisis veel gevolgen. Onze 'Oog voor'-evenementen staan al een hele tijd op pauze. Maar natuurlijk staan we niet stil. We blijven het verschil maken voor mensen die meer gezien mogen worden.

Wat is er aan de hand?

Zoals jullie weten zijn de deuren van onze fijne plek sinds half december weer gesloten, en zoals we eerder gehoord hebben zal deze lockdown nog even duren. Dat betekent de komende tijd wederom geen activiteiten & geen lessen. En dus ook geen inkomsten. De vaste lasten van Eigen Wij zijn ongeveer €600,- per maand, en deze lopen gewoon door.

We zijn meestal best relaxed, maar dit vinden wij toch wel spannend. Hoe gaan we ervoor zorgen dat Eigen Wij na deze lockdown ook nog open kan? Wij denken dat het kan, met een dosis #communitypower!


Mochten er meer donaties binnenkomen dan nodig, dan gaan wij extra Koffie & Knuffelpakketten verspreiden!! 

Ik begrijp het! Hoe kan ik helpen?

Wat lief dat je ons wilt helpen! 

“Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk”

Wij hopen dat jij en jouw naasten het op dit moment goed maken. Buiten dat Corona ons allemaal persoonlijk raakt, raakt het ook onze geliefde thuis voor iedereen: Eigen Wij. Je kunt ons op drie verschillende manieren helpen:

Direct doneren - Dank je wel! 

Met jouw hulp kunnen wij in deze gekke periode, waarbij alles stil ligt, ook onze vaste lasten blijven betalen. Zodat we binnenkort weer kunnen doen wat wij het liefst doen: de wereld een stukje mooier maken. 


Met jouw donatie kunnen wij onze sociaal maatschappelijke activiteiten realiseren: de ‘Oog voor’-evenementen. Je kunt geven wat je kunt missen. Ook kun je een project adopteren, bijvoorbeeld onze Verwen-middag voor kids met special needs. Per event zijn de kosten rond de €1000 en per doelgroep verzorgen we deze 2 keer per jaar. Dus als je een specifieke doelgroep een warm hart toedraagt, dan kun je bijvoorbeeld 2 Verwen-middagen adopteren voor €2000 en plaatsen we jullie logo heel groot op onze website! ;)
Alvast heel veel dank voor het meehelpen aan een mooie en inclusieve wereld!


Deze donatiemogelijkheid bieden wij aan via software van Mollie. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat wereldwijd betalingen faciliteert. Als je op de doneerknop klikt ga je naar de beveiligde platformen van Ideal. Je donatie komt vervolgens terecht op de rekening van Eigen Wij.

Doe een donatie 

Bedrag"Thuiswerken" @ Eigen Wij

#omdenken en #creatief zijn, staan centraal deze tijden. Dus zijn wij in onze denktank gedoken om oplossingen te bedenken om onze vaste lasten te kunnen blijven betalen. Het moet natuurlijk wel (zoals jullie van ons gewend zijn ;)) Win – Win – Win zijn.

En daarom hebben we een tof nieuw concept bedacht! Eigen Wij als werkplek!

Wij bieden stilte werkplekken aan voor €50 (voor een hele dag), inclusief een lunch-waardebon t.w.v. €10,- #supportyourlocals. Geniet tijdens je pauze van een heerlijke (take away) lunch, en één de fijne wandelroutes in onze omgeving. Zo kom jij – opgeladen en wel – je werkdag wel door! 😊

Reserveer jouw werkdag

Via de onderstaande button kun je jouw Oplaad-Werkdag boeken, of nog wat meer informatie inwinnen. We hopen je snel te zien!  

VriendenLoterij

“De Vriendenloterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders.
Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving.” Daar sloegen wij natuurlijk op aan!

Weet je nog niet precies wat de Vriendenloterij is en doet?

In 1989 richt de Vereniging Humanitas de Sponsor Bingo Loterij op, die per 1 januari 2011 de VriendenLoterij is geworden. Lees hier verder hoe de Vriendenloterij ontstaan is, en welke belangrijke dingen zij allemaal (kunnen) doen.

VriendenLoterij lot koppelen aan Eigen Wij

Tijdens het aanmelden bij de VriendenLoterij, kun je Eigen Wij aanvinken om ons direct te steunen. Van elk Vriendenlot gekoppeld aan Eigen Wij gaat €6,87 direct naar onze stichting! De inkomsten uit de VriendenLoterij zullen wij in gaan zetten voor het volgende Huis aan Huis-project. 

Belangrijke note: Ook als je al meedoet met de VriendenLoterij kun je jouw lot koppelen aan Eigen Wij! Dit kun je gemakkelijk regelen door contact op te nemen met de VriendenLoterij Klantenservice.

Een vriend in de spotlight

La Plume

Eigen Wij en La Plume Media? Liefde op het eerste gezicht! Het begon al toen bleek dat we beiden de kernwaarde ‘verbinding’ in het hart van onze organisaties hebben. Eigen Wij verbindt middels maatschappelijke evenementen en een heerlijke ‘thuis-boerderij’, La Plume Media met eerlijke communicatie.


De samenwerking begon met een creatieve donateurscampagne voor Eigen Wij, maar omdat La Plume Media zich zo met de stichting verbonden voelde, volgden al snel een voorstel voor een nieuwe naam (die is er dus; Eigen Wij), persberichten en andere communicatie-uitingen). De liefde tussen La Plume en Eigen Wij is zo groot dat de directeur van La Plume Media inmiddels is toegetreden tot van het bestuur van Eigen Wij. We hopen deze krachtige verbinding nog lang te mogen voortzetten!

Vrienden van

Eigen Wij

FORCE sloopwerk
KRAGD Notarissen
A brand's tale - branding strategy, concept & design
Fonds 1818
La Plume Media - communicatiebureau voor eerlijke communicatie
Reka - Financiële Dienstverlening
Studio Anne Carl - webdesign voor een missie
Newbase - business software voor het MKB
Gladys P. Nut - illustrator
DruQ - webdesign, branding, print
Campai - ICT beheer