Vrienden van Eigen Wij

Maak de wereld een stukje mooier!

Vanuit onze stichting financieren we ‘Oog voor’-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.
>> Naar doneren


NOTE: Onze ruimte bruist van energie voor activiteiten die de maatschappij ten goede komen en persoonlijke groei stimuleren. Helaas zijn feestjes niet inbegrepen in ons aanbod. Kom langs en ontdek hoe we samen impact kunnen maken!

Vrienden van

Eigen Wij
🤍

KRAGD Notarissen
A brand's tale - branding strategy, concept & design
FORCE sloopwerk
Fonds 1818
La Plume Media - communicatiebureau voor eerlijke communicatie
Campai - ICT beheer
Studio Anne Carl - webdesign voor een missie
Newbase - business software voor het MKB
Gladys P. Nut - illustrator
DruQ - webdesign, branding, print

Word jij onze nieuwe vriend?


🤍

Met onze ANBI-status kun je nu ook aftrekbaar schenken aan Eigen Wij!

Als jouw donatie aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je namelijk een deel van dat bedrag terugvragen aan de belastingdienst. Dat geldt voor particuliere en zakelijke donateurs. We leggen je graag uit hoe het zit. 


Meer info over aftrekbaar schenken

Hoe het werkt doneren?

Met jouw donatie kunnen wij onze sociaal maatschappelijke activiteiten realiseren: de ‘Pay It Forward’-evenementen. Je kunt eenmalig doneren of ons maandelijks steunen. Ook kun je er voor kiezen een bijdrage te doen voor een specifiek evenement of zelfs deze geheel te financieren. Voorbeeld: Onze Verwen-middag voor kids met special needs kost per event rond de €1000 en per doelgroep verzorgen we deze 2 keer per jaar. Draag je een specifieke doelgroep een warm hart toe? Dan kun je bijvoorbeeld 2 Verwen-middagen adopteren voor €2000 en plaatsen we jullie logo heel groot op onze website! ;)


Alvast heel veel dank voor het meehelpen aan een mooie en inclusieve wereld!


Deze donatie-mogelijkheid bieden wij aan via software van Mollie. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat wereldwijd betalingen faciliteert. Als je op de doneer-knop klikt ga je naar de beveiligde platformen van PayPal of iDEAL. Je donatie komt vervolgens op de rekening van Eigen Wij.


Je kunt ook zelf een bedrag overmaken naar NL20 TRIO 0320 1986 18.

Doe een donatie 

Bedrag

Een vriend in de spotlight

La Plume

Eigen Wij en La Plume Media? Een match made in heaven! Het was liefde op het eerste gezicht zodra we ontdekten dat beide organisaties 'verbinding' als kernwaarde koesteren. Eigen Wij brengt mensen samen via maatschappelijke evenementen en een knusse 'thuis-boerderij', terwijl La Plume Media eerlijke communicatie hoog in het vaandel draagt.

De vonk sloeg over tijdens een creatieve donateurscampagne voor Eigen Wij. Maar omdat La Plume Media zich zo nauw verbonden voelde met de stichting, volgden al snel voorstellen voor een nieuwe naam (die er dus is: Eigen Wij), persberichten en andere communicatie-uitingen. De band tussen La Plume en Eigen Wij is zo sterk dat de directeur van La Plume Media nu zelfs deel uitmaakt van het bestuur van Eigen Wij. We kijken ernaar uit om deze mooie verbinding nog vele jaren voort te zetten!