Contact

Contact opnemen met Eigen Wij

Zoek je een stage, wil je vrijwilliger worden, ben je een (maatschappelijk verantwoorde) ondernemer die de goede zaak graag wilt sponsoren of ben je een journalist die onze fantastische stichting in de schijnwerpers wilt zetten?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar: info@eigenwij.nl. Neem je ook nog even een kijkje bij onze veelgestelde vragen?


NOTE: Onze ruimte bruist van energie voor activiteiten die de maatschappij ten goede komen en persoonlijke groei stimuleren. Helaas zijn feestjes niet inbegrepen in ons aanbod. Kom langs en ontdek hoe we samen impact kunnen maken!

Zie jij Eigen Wij wel zitten?

Je kunt ons op allerlei manieren helpen of ondersteunen. Je kunt vriend of vrijwilliger worden van Eigen Wij, gaan ondernemen in onze boerderij of iets bij ons organiseren.

Stuur ons een berichtje!

Psss.. Heb je ook al bij onze veelgestelde vragen gekeken?

Hoe zou je ons willen helpen?
  • Ik wil vriend worden van Eigen Wij
  • Ik wil vrijwilliger worden bij Eigen Wij
  • Ik wil ondernemer worden bij Eigen Wij
  • Ik wil iets organiseren bij Eigen Wij
  • Ik wil iets anders...
0 of 350

Groen reizen

Aangezien wij duurzaam en groen reizen stimuleren, adviseren wij je om op de fiets, lopend of met het OV naar ons toe te komen.

Eigen Wij ligt naast Tramhalte Voorweg Laag, waar zowel RandstadRail 3 als 4 stoppen. Het is vanaf daar ongeveer 3 minuten lopen. Check hier de actuele OV tijden.

Mocht je slecht ter been zijn, laat dit dan aan ons weten. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Parkeren

Parkeren overdag kan aan de overkant, op het parkeerterrein Hoevenbos. Dit is een parkeerterrein van de flatgebouwen die tegenover Eigen Wij staan. Precies op het parkeerterrein tegenover de Voorweg 112 is een trapje waarlangs je het fietspad aan de Voorweg op kunt lopen. Onze locatie bevindt zich daar pal tegenover.

In de avonden en tijdens het weekend kun je het beste parkeren bij Tramhalte Voorweg Laag, deze is op 3 minuten lopen afstand van onze mooie stek. Klik hier voor de route naar de gratis parkeerplekken aan het Ingenieur Veltplein (Tramhalte Voorweg Laag).

Op ons terrein zelf kan helaas niet geparkeerd worden.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? 

Mail dan naar info@eigenwij.nl of gebruik ons contactformulier hierboven. 

Waar kan ik spulletjes voor het Buurtkastje inleveren?

Die kun je 24/7 zelf in het kastje plaatsen. Let wel op dat verse producten of producten die kunnen smelten niet zo handig is ;)

Mocht het veel zijn, je twijfelt of hetgeen jij aan wilt bieden geschikt is, of het past niet, dan kun je op woensdagochtend binnenlopen tijdens de Inloopochtend.

Ik zou me graag aanmelden als vrijwilliger. Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn veĢeĢl mogelijkheden! Waar jouw talent ligt, zijn bij Eigen Wij mogelijkheden. Voor eĢn achter de schermen.

Als je een mailtje naar vrijwilligers@eigenwij.nl stuurt, dan nemen de vrijwilligerscooĢˆrdinatoren Lisette en Marianne zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben een startende ondernemer met een sociaal hart en wil graag een ruimte huren bij jullie. Hoe werkt dat?

Wat leuk! Weer iemand die de wereld een stukje leuker/gezonder/bewuster maakt. En wat tof dat je geiĢˆnteresseerd bent in Eigen Wij.

Ben jij ondernemer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of draag jij actief bij aan een mooiere wereld? En zoek je structureel een plekje? Mail dan naar ondernemers@eigenwij.nl.

Kan ik jullie ruimte ook huren voor een (kinder-)feestje?

Daar kunnen we heel kort over zijn: nee, dat doen we niet :-) Stichting Eigen Wij wil de ruimtes beschikbaar houden voor (sociaal - maatschappelijke) initiatieven die bijdragen aan een mooiere wereld.

Wat is Eigen Wij eigenlijk precies?

Eigen Wij is een stichting waar ont-moeten centraal staat. Buiten even niets moeten, kun je ook elkaar ontmoeten of jezelf :)

Eigen Wij is een plek waar iedereen eĢcht zichzelf kan zijn. Een plek waar je echt gehoord en gezien wordt. Eigen Wij verbindt mensen. Door gezellige activiteiten te organiseren eĢn door een open huiskamer in een ontspannen omgeving te bieden.

De Eigen Wij-boerderij is voor menig Zoetermeerder niet alleen een veilige haven, maar ook een plek waar zij eĢcht volledig zichzelf kunnen zijn en zij en hun talent gezien worden.

Ik wil graag deelnemen aan een activiteit zoals yoga/meditatie/mindfulness/enz. Kan ik me aanmelden via jullie?

Wat goed dat je dat wilt gaan doen! Nee, aanmelden gaat niet via ons. De ondernemers aangesloten bij Eigen Wij hebben allemaal een eigen manier van aanmelden voor hun activiteiten. Op onze sociale ondernemers pagina kun je hun gegevens vinden en direct contact opnemen met hen om je aan te melden. Alvast heel veel plezier gewenst! :)

Waar kan ik jullie eerder verstuurde nieuwsbrieven lezen?

Vanwege een sterke navraag hebben wij een archief van onze NieuwsFlits online gezet. Hier worden de berichten van maximaal de laatste 24 maanden getoond. Je kunt hem vinden onderaan de agenda-pagina.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.