Contact

Contact opnemen met Eigen Wij

Zoek je een stage, wil je vrijwilliger worden, ben je een (maatschappelijk verantwoorde) ondernemer die de goede zaak graag wilt sponsoren of ben je een journalist die onze fantastische stichting in de schijnwerpers wilt zetten?

Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar: info@eigenwij.nl


NOTE: Onze ruimte is alleen bestemd voor activiteiten op het gebied van maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling. Voor (verjaardags-) feestjes is onze locatie niet te huur.

Zie jij Eigen Wij wel zitten?

Je kunt ons op allerlei manieren helpen of ondersteunen. Je kunt vriend of vrijwilliger worden van Eigen Wij, gaan ondernemen in onze boerderij of iets bij ons organiseren.

Stuur ons een berichtje!

Hoe zou je ons willen helpen?
  • Ik wil vriend worden van Eigen Wij
  • Ik wil vrijwilliger worden bij Eigen Wij
  • Ik wil ondernemer worden bij Eigen Wij
  • Ik wil iets organiseren bij Eigen Wij
  • Ik wil iets anders...
0 of 350

Groen reizen

Aangezien wij duurzaam en groen reizen stimuleren, adviseren wij je om op de fiets, lopend of met het OV naar ons toe te komen.

Eigen Wij ligt naast Tramhalte Voorweg Laag, waar zowel RandstadRail 3 als 4 stoppen. Het is vanaf daar ongeveer 3 minuten lopen. Check hier de actuele OV tijden.

Mocht je slecht ter been zijn, laat dit dan aan ons weten. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Parkeren

Parkeren overdag kan aan de overkant, op het parkeerterrein Hoevenbos. Dit is een parkeerterrein van de flatgebouwen die tegenover Eigen Wij staan. Precies op het parkeerterrein tegenover de Voorweg 112 is een trapje waarlangs je het fietspad aan de Voorweg op kunt lopen. Onze locatie bevindt zich daar pal tegenover.

In de avonden en tijdens het weekend kun je het beste parkeren bij Tramhalte Voorweg Laag, deze is op 3 minuten lopen afstand van onze mooie stek. Klik hier voor de route naar de gratis parkeerplekken aan het Ingenieur Veltplein (Tramhalte Voorweg Laag).

Op ons terrein zelf kan helaas niet geparkeerd worden.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we ‘Oog voor’-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.