Vrienden van Eigen Wij

Stuk voor stuk superhelden

Deze superhelden dragen allemaal een steentje (of steen ;)) bij aan de missie van Eigen Wij. Dankzij hun financiële steun kunnen wij voortbestaan. Stuk voor stuk superhelden dus ❤️ Neem een kijkje op hun websites om hún missie te ontdekken!

Wist jij dat ook jouw bedrijf Vriend van Eigen Wij kan worden? Dat is én goed voor je jullie karma én het is fiscaal heel aantrekkelijk ;)


NOTE: Onze ruimte bruist van energie voor activiteiten die de maatschappij ten goede komen en persoonlijke groei stimuleren. Helaas zijn feestjes niet inbegrepen in ons aanbod. Kom langs en ontdek hoe we samen impact kunnen maken!

La Plume

Eigen Wij en La Plume Media? Een match made in heaven! Het was liefde op het eerste gezicht zodra we ontdekten dat beide organisaties 'verbinding' als kernwaarde koesteren. Eigen Wij brengt mensen samen via maatschappelijke evenementen en een knusse 'thuis-boerderij', terwijl La Plume Media eerlijke communicatie hoog in het vaandel draagt.

De vonk sloeg over tijdens een creatieve donateurscampagne voor Eigen Wij. Maar omdat La Plume Media zich zo nauw verbonden voelde met de stichting, volgden al snel voorstellen voor een nieuwe naam (die er dus is: Eigen Wij), persberichten en andere communicatie-uitingen. De band tussen La Plume en Eigen Wij is zo sterk dat de directeur van La Plume Media nu zelfs deel uitmaakt van het bestuur van Eigen Wij. We kijken ernaar uit om deze mooie verbinding nog vele jaren voort te zetten!


Vrienden van

Eigen Wij
🤍

KRAGD Notarissen
A brand's tale - branding strategy, concept & design
FORCE sloopwerk
Fonds 1818
La Plume Media - communicatiebureau voor eerlijke communicatie
Campai - ICT beheer
Studio Anne Carl - webdesign voor een missie
Newbase - business software voor het MKB
Gladys P. Nut - illustrator
DruQ - webdesign, branding, print

Word jij onze nieuwe vriend?


💙

Jouw logo hier?