Agenda

Eigen Wij: de leukste social hub waar je kunt ont-moeten

Dagelijks vinden onder het dak van Eigen Wij activiteiten plaats op het gebied van ontspanning, ontmoeting, verbinding, positieve gezondheid, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

Het aangeboden programma is een combinatie van activiteiten die verzorgt worden door de stichting zelf (zoals de Pay It Forward-events* en Crea-ochtenden*) en activiteiten de sociale ondernemers die aangesloten zijn bij Eigen Wij aanbieden (zoals de yogalessen, massages, enz).

*De Pay It Forward-activiteiten die Eigen Wij organiseert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.


NOTE: Onze ruimte is alleen bestemd voor activiteiten op het gebied van maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling. Voor (verjaardags-) feestjes is onze locatie niet te huur.

Agenda

Onze ondernemers doen fantastisch werk. Ze geven trainingen of massages, yogales of cirkeltherapie. Wij vinden: hoe diverser hoe beter. Iedereen is welkom.

Onze sociale ondernemers

COACHING

5 Elen Coaching

Met haar lifecoaching ondersteunt Cindy Keus-Sonneville mensen om balans en kracht in zichzelf te vinden. Twee keer per maand geeft ze workshops Ma(a)nifesteren, een mooie manier om met maanrituelen je leven bewuster te creëren.

Contact informatie

t: 06-50685402

e: info@5elen.nl

w: www.5elen.nl

YOGA

Liefdevol Yoga

Manon Zohlandt is eigenaresse van liefdevol yoga en geeft Integrale Hatha yoga. Dit is een rustige meditatieve vorm van yoga. Manon is echt een hartemens en geeft je de ruimte om binnen jouw mogelijkheden yoga te beoefenen.

Contact informatie

YOGA

Yogima Yoga

Shirley Bleijenberg is eigenaresse van Yogima Yoga. Haar lessen kenmerken zich door de rustige benadering, persoonlijke aandacht en het bewust worden van lichaam en geest waardoor er ruimte ontstaat voor meer energie en positiviteit.

Contact informatie

t: 06-20138421

Massage & coaching

Ontspannen jij

Anita van der Voort is oprichter van Eigen Wij & eigenaresse van Ontspannen Jij. Met haar persoonlijke aandacht zorgt zij met diverse massages, Walk & Talks en Life Coaching voor meer ontspanning in lichaam en geest. 

Contact informatie

t: 06-18139852

e: info@ontspannenjij.nl

w: ontspannenjij.nl

Therapie

De Helende Vrouw

Helende Vrouw Melinda Marten is coach, reader en ritueel begeleider. Het is haar passie om je liefdevol te begeleiden op je weg. Dit doet ze door een stuk met je mee te ‘wandelen’. Soms wat langer, soms eenmalig. Alles is goed, zoals het is. 

Contact informatie

t: 06-21479658
w: melindamarten.nl

Massage

Eve Massage

De van oorsprong Ierse Eve McGowan biedt diverse soorten lichaamsbehandelingen aan, zoals  stoelmassage, Hamam, Hot Stone en Indiase hoofdmassage. Ze  helpt je de innerlijke rust te vinden in ons vaak toch al te drukke leven.

Contact informatie

t: 06-16081532

e: info@evemassage.nl

w: evemassage.nl

Therapie

Praktijk Neno

Neno Rakovic biedt een veilige sfeer binnen zijn praktijk voor psychosociale therapie. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk het is om je veilig te voelen als je met je pijn en kwetsbaarheid tegenover een therapeut zit.

Contact informatie

MASSAGE

Ho'ola

Anouk Hazekamp heeft haar opleiding tot Lomi Lomi-massagetherapeut gevolgd in Hawaii. Deze traditionele Hawaiiaanse healing vorm is een diepgaande massage en zo worden lichaam, geest en ziel weer met elkaar in balans gebracht. 

Contact informatie

t: 06-23426245

THERAPIE

Martine Boerma

Martine Boerma is Integral Pelvic Therapy Practitioner, een vorm van lichaamswerk om de balans in het bekken terug te brengen. Zij begeleidt vrouwen om het zelfhelend vermogen aan te spreken en de  vitaliteit te kunnen herstellen.

Contact informatie

COACHING

Willemijn van Duinen

Willemijn is intimiteit- en seksualiteit-coach voor vrouwen. In haar trajecten laat ze je voelen waar jouw innerlijke kracht ligt. Verbinden met je lichaam en thuiskomen in je ziel. De kracht ervaren van een liefdevolle verbinding met jouw baarmoeder & yoni.

Contact informatie

Zijnsgerichte counseling

Eva Koornstra

Met Zen tarot geeft Eva inzicht in het hier-en-nu en schijnt licht op wat er bewust en onbewust in jou afspeelt. Tijdens een kaart lezing krijg je inzicht in levensvragen of situaties en kun je contact maken met jouw gevoel, intuïtie, compassie en innerlijke kracht.

Contact informatie

COACHING & WORKSHOPS

Happiness atelier 

Sanne Klerks-Vinkestijn helpt mama's om weer meer te kunnen genieten en gezinnen om weer meer verbondenheid met elkaar te voelen.

Tevens stimuleert en motiveert ze kinderen tijdens leuke creatieve activiteiten.

Contact informatie

CREATIEVE THERAPIE

Sound of the heart -
Atelier el Corazón

De van oorsprong Poolse  Jolanta Bieniek geeft klankconcerten, zowel aan groepen als individuen. Daarbij zorgen de zachte trillingen van de diverse instrumenten ervoor dat het lichaam op een diep niveau ontspant. 

Contact informatie

SPORT

Tony’s Angels Training

Tony is de trainer van Tony’s Angels Training. Vanuit zijn opleiding brengt Tony alles in de praktijk wat hij ooit geleerd heeft, als personal trainer, groepstrainer, fitness manager en PowerPlate instructeur.

Contact informatie

HEALING

Iris ZenNature

Bij Iris kun je terecht voor een Engelenkaart legging & healing over vragen op je levenspad. Zo krijg je inzicht in situaties die op dat moment spelen. Ook biedt zij heerlijke Ayurvedische behandelingen voor een diepe ontspanning van de mind. 

Contact informatie

HEALING READING COACHING

Praktijk Viyana

Viyana is een praktijk voor de gevoelige Nieuwezijds-mens. Met de kracht van de edelstenen door bv een chakra kristallegging word je meer verbonden met je lichaam en de levenskracht van de aarde. Zo kom je weer in balans met lichaam en geest.

Contact informatie

t: 06-81465629

w: www.viyana.nl

COACHING & BEWUSTWORDING

Marianne Verboom

Marianne geeft persoonlijke begeleiding, energetische consulten en workshops. Als healer herstelt zij verschillende auralagen voor genezing m.b.v. engelen en lichtwerkers. Samen werken we in een veilige omgeving aan genezing van lichaam en ziel.

Contact informatie

WANDELCOACHING & MINDFULNESS

Bewustwording & Balans

Diana Bolle is eigenaresse van Bewustwording en Balans. Bewust worden van wat er is en zoveel mogelijk in Balans komen d.m.v. Stoelmassage, Mindfulwalk, Powerwalk en Wandelcoaching. "Wandelen, samen ontdekken we de weg."

Contact informatie

(Familie)opstellingen

Wijslijf

Bij Wijslijf kan je individueel of in een groep met representanten een opstelling doen, waarin je werkt aan onbewuste patronen die door generaties worden overgedragen. Op een heel diep niveau biedt dit inzicht en oplossingen om je leven positief te veranderen.

Contact informatie

Interesse in een werkruimte bij Eigen Wij?

De EigenWijze Nieuwsflits - Archief

Hieronder vind je onze nieuwsflitsen van het afgelopen jaar. Klik op de titel om in een nieuw venster te openen.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we ‘Oog voor’-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.