Agenda

Eigen Wij: de leukste social hub waar je kunt ont-moeten

Dagelijks vinden onder het dak van Eigen Wij activiteiten plaats op het gebied van ontspanning, ontmoeting, verbinding, positieve gezondheid, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

Het aangeboden programma is een combinatie van activiteiten die verzorgt worden door de stichting zelf (zoals de Pay It Forward-events* en Crea-ochtenden*) en activiteiten de sociale ondernemers die aangesloten zijn bij Eigen Wij aanbieden (zoals de yogalessen, massages, enz).

*De Pay It Forward-activiteiten die Eigen Wij organiseert zijn voor iedereen vrij toegankelijk.


NOTE: Onze ruimte bruist van energie voor activiteiten die de maatschappij ten goede komen en persoonlijke groei stimuleren. Helaas zijn feestjes niet inbegrepen in ons aanbod. Kom langs en ontdek hoe we samen impact kunnen maken!

Agenda

Interesse in een werkruimte bij Eigen Wij?

De EigenWijze Nieuwsflits - Archief

Hieronder vind je onze nieuwsflitsen van het afgelopen jaar. Klik op de titel om in een nieuw venster te openen.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.