Verwenmiddag zorghelden

Wanneer: 27 september 2020

Mogelijk gemaakt door: Anita v.d. Voort-Ontspannen Jij, Eve McGowan-Eve Massage, Manon Zohlandt-Liefdevol Yoga, Anouk Hazekamp, Aloha Bakery

Naast onze vaste doelgroepen hebben we ook oog voor de actualiteit. In 2020 stonden onder andere de mensen in de zorg onder grote druk, vooral in de ziekenhuizen, verpleeghuizen en de thuiszorg. Voor ons was al snel duidelijk dat zij wel wat extra aandacht en ademruimte konden gebruiken.Na een relatief rustiger zomer hebben we onze volgers via social media gevraagd mensen die in de zorg werkzaam zijn te nomineren voor onze verwen-middag. Want het is ons opgevallen dat mensen uit de zorg meestal eerst aan anderen denken voor ze zichzelf iets extra’s gunnen.

Onze inmiddels beproefde formule, een middag met yoga, stoelmassages en een workshop dromenbord maken, werd enthousiast door de 10 deelnemers ontvangen. Even niks hoeven, alleen iets voor jezelf doen, ontspannen en je dromen de ruimte geven. Ondertussen werden ze goed verzorgd met een hapje en een drankje. Na deze mini-break gingen ze opgeladen weer naar huis.

Als het aan ons ligt, gaan we deze middagen vaker organiseren. Wil je met je bedrijf zo’n fijne middag sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.