De Zonnebloem Verwenmiddag

Wanneer: Zaterdag 15 februari 2020

Mogelijk gemaakt door: De Zonnebloem

Het was dé Verwenmiddag voor 86 gasten van de Zonnebloem Zoetermeer-Zuid. Wij zijn echt super dankbaar dat we ons groene steentje bij mochten dragen aan dit fantastische evenement. En ook zoveel complimenten aan de Zonnebloem dat zij dit mogelijk gemaakt hebben. Wat een team, wat een liefde, wat een inzet. Een diepe buiging voor jullie.

We gingen deze keer on Tour met 12 vrijwilligers, waarvan de ene helft heerlijk aan de slag ging met handmassages, nageltjes lakken, lekker kletsen en vooral ook luisteren naar alle verhalen. De andere helft had werkelijk nog geen idee wat zij konden doen, maar toen Ronnie van de Zonnebloem aangaf dat er eigenlijk nog wel wat ruimte was voor wat “geestelijke verruiming” gingen zij aan. Hop hop, de vrije ruimte ombouwen tot oase van rust, inclusief heerlijke geuren & klanken. Chocolade uit de tas getoverd, love-lampje aan, onze mooie banner opgezet. Het werd een combinatie tussen Stoelyoga en massages. Of liever gezegd: wat zachte rek & strek oefeningen en liefdevolle warme aanrakingen. En die laatste hadden impact. Want – wat we eigenlijk wel hadden kunnen bedenken natuurlijk – daar is zóveel behoefte aan….

Aanraking = verbinding.
En verbinding = leven.

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.