Het Eigen Wij Kerstdiner

Wanneer: december 2018 & 2019

Mogelijk gemaakt door: Oscar en Karin (koks 2018), Oscar en Anita (koks 2019), Jet Swinkels (donateur cadeautjes), diverse vrijwilligers van Eigen Wij

In de dagen voor kerst organiseren we een kerstdiner of lunch voor 30 mensen die deze periode alleen doorbrengen. Gezelligheid en samenzijn staan gedurende de feestdagen voorop, maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Om toch wat gezelligheid en saamhorigheid te kunnen brengen, bereiden we een heerlijke feestelijke maaltijd, delen we cadeautjes uit die we van lieve donateurs hebben gekregen, vrijwilligers serveren het eten en kletsen we gezellig met de deelnemers. Onze huiskamer toveren we om tot een feestelijke ruimte, volop kerstversiering, een verlichte kerstboom met pakjes eronder en een knapperend haardvuur met een warme kleedje ervoor.

Samen maken we er een mooie dag van!

Maak de wereld een stukje mooier

Vanuit onze stichting financieren we Eigen Wij-evenementen voor nieuwkomers, kwetsbare kinderen en eenzame mensen. Deze evenementen zijn voor iedereen en daarom altijd gratis.

Met hulp van jouw donatie zorgen we ervoor dat er voor alle mensen een plekje is om samen te komen en verbinding te voelen, met zichzelf en anderen.

Steun ons met een donatie

  • Kies zelf of je eenmalig of maandelijks wil doneren.
  • Kies zelf de hoogte van het bedrag.
  • Betaal gemakkelijk en veilig met IDEAL.