Eve massage

De van oorsprong Ierse Eve McGowan biedt via haar bedrijf Eve Massage diverse soorten lichaamsbehandelingen aan, zoals (bamboe) stoelmassage, Hamam, klassieke ontspanning en Indiase hoofdmassage. Met haar zachte aanraking helpt ze de spieren te ontspannen, de circulatie te verbeteren en de innerlijke rust te vinden in ons vaak toch al te drukke leven.

Contact

Wie ik ben

Ik ben Eve en ik ben eind jaren 90 vanuit Ierland naar Nederland verhuisd. In 2014 kwam ik in Zoetermeer wonen en in 2017 ben ik begonnen met Eve Chair Massage.

Ik geef stoelmassages op locatie bij bedrijven, events en festivals. En op afspraak voor particulieren bij de Groene Wij.

Ik ben ook onderdeel van het Massage Pay It Forward event van Groene Wij, de Verwenmiddag, en de uitwisselingsmiddag voor stoelmasseurs, in samenwerking met de Beroeps Vereniging van Stoelmasseurs.

Wat ik doe

Een stoelmassage is laagdrempelig en toegankelijk. De drukpuntmassage wordt over de kleding heen gedaan waardoor het op iedere plek uitvoerbaar is, en is ook een perfect opstapje voor mensen die niet eerder een massage hebben gehad! Het helpt de spieren te ontspannen en de circulatie te verbeteren maar ook innerlijke rust en ontspanning te vinden in ons vaak toch al te drukke leven.

Ondertussen heb ik mijn diensten uitgebreid en kunt u ook bij mij terecht voor een klassieke ontspanningsmassage of een Hammam massagebehandeling.